Over Mammarosetta › Welkom op Mamma Rosetta Amsterdam ‹ ' de lekkerste italiaan in de Jordaan '
' de lekkerste italiaan in de Jordaan '

2Mamma Rosetta gaat terug in de geschiedenis. Zij was de moeder van mijn vader, Roberto Calonaci en heeft haar liefde voor de italiaanse keuken aan hem doorgegeven. Moeder en zoon samen in de keuken.

Mijn vader, Roberto Calonaci, maakte weer furore met haar recepten, als Chef Kok van Restaurant La Pergola. Een gerenomeerd italiaans restaurant in de jaren 60 en 70 gevestigd aan de Amstel. Daar was ik als kind vaak te vinden en kreeg het koken “a la Mamma Rosetta” met de paplepel ingegoten.

Deze recepten van mijn grootmoeder beslaan inmiddels een periode van ruim 100 jaar en zijn nu te proeven in mijn delicatessenzaak. Bij Mamma Rosetta proeft u onze liefde voor de traditionele Italiaanse keuken.

Een “geheim” familie recept, rechtstreeks uit de keuken van mijn grootmoeder, zorgt ervoor dat wij de beste lasagna hebben die u ooit geproefd heeft.