Welkom op Mamma Rosetta Amsterdam ‹ ' de lekkerste italiaan in de Jordaan '
' de lekkerste italiaan in de Jordaan '


Over Mammarosetta

Mamma Rosetta gaat terug in de geschiedenis.


Catering

Mamma Rosetta verzorgd ook uw catering


Gallerij

Neem ook eens een kijkje in onze galerijmamarozeta

Na 4 jaar is Mamma Rosetta uit haar jasje gegroeid en hebben wij na lang zoeken een nieuwe locatie op het van Limburgstirum plein gevonden. De verbouwingen zijn in volle gang en Mamma hoopt eind juli te openen met een Trattoria, Wijnbar en een Traiteur.
Wil je op de hoogte blijven ? stuur ons dan een mail naar info@mammarosetta.nl.

Ci vediamo presto

Welkom op de website van Italiaanse Traiteur Mamma Rosetta

La Mamma Rosetta è il luogo per un caffè, pranzo e cena. È possibile portare cibo, la consegna o mangiare sul posto

Italiaanse traiteur, Mamma Rosetta, heeft haar deuren geopend aan de Lindengracht 158, hartje Jordaan. Wij hebben ons gespecialiseerd in de authentieke italiaanse keuken. Deze kenmerkt zich door het gebruik van verse en eerlijke ingedienten.

Bij de naam Mamma Rosetta zie je het plaatje al bijna voor je: een grote familie aan een lange houten tafel onder de olijfbomen. De tafel staat vol met met liefde klaargemaakte gerechten, de lekkerste pasta’s, mooiste salami’s en de beste rauwe ham. Er wordt gelachen en druk gepraat. Een en al gezelligheid, lekker eten met zijn allen.

Dit gevoel van het echte italie, dat heb ik overgebracht naar mijn zaak aan de Lindengracht 158. Hartje Jordaan met eerlijke gerechten uit Toscane. Italiaanse gezelligheid met een Jordaanse swung. Bij Mamma Rosetto proeft en ervaart u onze Italiaans specialiteiten en beleeft u Italië in z’n hart.

Bienvenuto a Mamma Rosetta!